Portfolio Discover

View Projects

Quanterix Corporation

/images/portfolio/quanterix_01.gif/images/portfolio/quanterix_02.gif/images/portfolio/quanterix_03.gif/images/portfolio/quanterix_04.gif/images/portfolio/quanterix_05.gif/images/portfolio/quanterix_06.gif/images/portfolio/quanterix_07.gif/images/portfolio/quanterix_08.gif
Designed and provided drawings for a tenant fit-up for a laboratory company consisting of a mix of office and lab spaces. Office area consisted of closed office spaces, a number of low height cubicles, conference rooms, and café. Lab area is largely one open flexible lab spaces and some closed specific lab spaces. This project created a new corporate headquarters for Quanterix Corporation as they continue to grow and expand. The laboratory scope included both research and manufacturing of their single molecule diagnostic equipment and devices. We designed the work spaces to allow maximum amount of light and maintain visual and collaborative connection between research and office functions.
CloseX

Location:Lexington MA

Total square footage:103,800

Completion date:2012

CloseX