/images/portfolio/_281_summer_street_1_interiors-workplace_image.jpg/images/portfolio/_281_summer_street_2_interiors-workplace_image.jpg/images/portfolio/_281_summer_street_5_interiors-workplace_image.jpg/images/portfolio/_281_summer_street_7_interiors-workplace_image.jpg/images/portfolio/_281_summer_street_6_interiors-workplace_image.jpg/images/portfolio/_281_summer_street_8_interiors-workplace_image.jpg
DiMella Shaffer needed to relocate our office due to the continued growth of the firm. An old warehouse space was chosen, and carefully renovated in a studio fashion to facilitate open discussion and staff interaction, with large common work spaces incorporated at convenient locations. The functionality of the space was paramount, leading to the efficient placement of centralized office functions, such as the production area, design library, model studio, and office files.
CloseX

Location:Boston, MA

Total square footage:24,000

Completion date:2006

CloseX